BİLAL TEMUR - Müdür Yardımcısı

1988 Yılında Kıbrıs /Lefkoşe´ de doğdu.Okul hayatına Ankara ilinde bulunan Plevne İlköğretim Okulu´nda başlayarak sırasıyla Ankara Nurettin Ersin İlkokulu´nda ,Gaziantep   Islahiye ilçesinde bulunan Cumhuriyet Ortaokulu´nda ; Şanlıurfa ili ÇEAŞ Anadolu Lisesi  ,Hatay İli  İskenderun Demirçelik Anadolu Lisesi´nde  öğrenimine devam etti .2010 Yılında ise Erciyes Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olarak Şanlıurfa İlinin Harran İlçesi´nde ve Suruç İlçesi´nde çeşitli okullarda öğretmenlik ve idarecilik yaptı. 2013 Yılından beri  Milas ilçesinde Sınıf Öğretmeni olarak  görev yapan Bilal TEMUR,  2019 yılında Ören İlkokulu´na kadrolu Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Muğla Sıtkı KOÇMAN Üniversitesi Eğitim Programları ve Öğretim alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Tez Bilgileri;

´´Sınıf öğretmenlerinin "Covid-19" salgını sürecinde uzaktan ilk okuma-yazma öğretiminde karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri´´-2023

Yayın Bilgileri;

Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri;

1-) Yılmazlar Hande Şeyda, Temur Bilal, Aykaç Necdet, 2019. Sınıf Öğretmenlerinin Stem Uygulama Sürecine Yönelik Görüşlerinin İncelenmesi. 2. Uluslararası Temel Eğitim Kongresi

(542) 836 3690 Eposta