Ören İlkokulu

Vizyon: -İlköğretimdeki kalitesiyle adından söz ettiren. -Çevrede eğitimi ve öğretimi nedeniyle tercih edilen. -Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle fark edilen . -Öğretmen başına düşen öğrenci sayısıyla ideal bir eğitim ve öğretim kurumu olmaktır.

Misyon: Bütün öğrencilerin iyi yetişmelerini sağlamak, öğrencilerin bilgili, becerikli ve kültürlü kendini güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak, onların çağın gereksinimlerine yanıt verecek çağdaş ve Atatürkçü nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabah : 08:30 - 11:40 Öğle : 13:00 - 14:30
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BENİM DÜNYAMIN DEĞERLERİ,RENKLİDİR HİKAYELERİ.(E-Twinning Projesi Kalite Etiketi)

WEB - https://milasorenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Orta Mahalle İsmet İnönü Caddesi Ören Mahallesi MİLAS/MUĞLA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Ören Milas İlçesine bağlı Gökova Körfezi kıyısında yer alan turistik bir beldedir. Okulumuzun Adresi : Orta Mahalle İsmet İnönü Cad. Ören/MİLAS/MUĞLA

Adres - Orta Mahalle İsmet İnönü Caddesi Ören Mahallesi MİLAS/MUĞLA

Ulaşım Okulumuz belde merkezinde olup, beldenin her yerinden yürüyerek 15 dakikada ulaşılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ören - Muğla 65 km Ören - Milas 45 km